Мах, махан бүтээгдэхүүний сургалт зохион байгуулагдлаа.

mah surgaltҮХААЯ-ны ХҮБХЗГ, Монголын махны холбоо, Дархан меат фүүдс ХХК хамтран “Мах, махан бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлд технологийн шинэчлэл хийх, үйл ажиллагаанд хяналт, удирдлагын тогтолцоо, зохистой дадал нэвтрүүлэх тухай үзүүлэх сургалт”-ыг УБ, Орхон, Дархан-Уул аймгийн нийт 29 мал төхөөрөх, мах боловсруулах үйлдвэрийн захирал, технологич нарт 12 цагийн сургалтыг зохион байгуулан, сертификат олгож, нийт 290 ширхэг 10 төрлийн номыг  гарын авлагаар олгосон байна.

Хариу Үлдээх

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Та WordPress.com гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Google photo

Та Google гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Twitter picture

Та Twitter гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Facebook photo

Та Facebook гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Connecting to %s