Хоол үйлдвэрлэгчдэд сургалт зохион байгууллаа.

zurag togoochТөмөрлөгийн үйлдвэрийн ажилчдын хоол үйлдвэрлэгч “Номадс Хоспиталити ХХК”-ийн 22 тогооч нарт 2014 оны 10-р сарын 22-ны өдөр Хүнсний тухай хууль, Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай хууль, Хөдөлмөрийн тухай хууль, Хоолны газрын нийлтэг журам, Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний стандартын талаар СХХ-ийн Баталгаажуулалтын албаны дарга Д.Болортуяа, ҮХААГ-ын мэргэжилтэн Г.Тунгалаг, Мастер тогооч В.Доржбаатар нар хамтран сургалт зохион байгууллаа. Сургалтаар хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах, хоолноос гаралтай өвчлөлийг бууруулах, хууль эрхзүйн мэдлэгийг олголоо.

Сурталчилгаа

Хариу Үлдээх

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Та WordPress.com гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Google photo

Та Google гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Twitter picture

Та Twitter гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Facebook photo

Та Facebook гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Connecting to %s