Шарын гол суманд сургалт зохион байгууллаа.

surgalt hynsШарын гол суманд хоол үйлдвэрлэлийн чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй Цэцгэн бууз, Арвижих, Шарын гол Уурхайн гуанз, 2-р сургууль, 6-р сургууль, 14-р цэцэрлэг, 17-р цэцэрлэг, Цэлмэг цэцэрлэг, Гэр цэцэрлэг, Сувилал зэрэг ЕБС, СӨБ-ын байгууллагын тогооч нар, нийт 14 хүнд сургалтыг 2014 оны 11-р сарын 08-ны өдөр ХЭАХНийгэмлэг зохион байгууллаа. Сургалтаар ДЭМБ-аас ирүүлсэн хоолны хордлого, хоол хүнсээр дамжих халдварт өвчинөөс сэргийлэх зөвлөмжийг хүргэн, ҮХААГ-ын мэргэжилтэн Г.Тунгалаг, СХХ-ийн шинжээч Д.Болортуяа, ШУТИС-ын ахлах багш Лхагвадолгор, ХЭАХН-ийн гүйцэтгэх захирал Ч.Даваахүү, Шарын гол сумын мэргэжилтэн Ариунаа нар хүнсний аюулгүй байдлыг ханган ажиллах, хоолноос гаралтай өвчлөлийг бууруулах, “Хүнсний тухай хууль, Хүнсний бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах тухай хууль, Хөдөлмөрийн тухай хууль, Хоолны газрын нийлтэг журам, Эрүүл ахуйн стандарт”-ын талаар хууль эрхзүйн мэдлэгийг олголоо.

Сурталчилгаа

Хариу Үлдээх

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Та WordPress.com гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Google photo

Та Google гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Twitter picture

Та Twitter гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Facebook photo

Та Facebook гэсэн бүртгэлээрээ сэтгэгдэл бичиж байна. Гарах /  Өөрчлөх )

Connecting to %s